Lingua Podium

Op 19 maart 2019 nam het 4de leerjaar als enige Vlaamse klas samen met honderden kinderen uit Wallonië en Brussel deel aan het event “Lingua Podium” te Waremme. "Lingua Podium" is een project waar kinderen uit de basisschool de kans krijgen om een liedje of toneelstukje te brengen maar in een andere taal dan de voertaal op hun school.

Onze leerlingen van het 4de leerden met veel plezier het liedje “Bonjour, bonjour” van Alain Le Lait. Maar dat is nog niet alles, samen met Graziana van het muziekproject Ukelila dat in onze school loopt, begeleidden ze zichzelf op muziekinstrumenten. Ja, we brachten een schitterende performance! En ons Frans was goed, echt goed en dat zag de jury ook, want we kaapten de eerste prijs weg: een daguitstap naar de Hoge Venen en kregen bovendien allemaal een gouden medaille!

Félicitations 4a en 4b!